Més de 200 persones a la primera sessió de Formació Comunitària!

03/05/2010 | 19:05
Logotip Formació Comunitària

238 persones han participat en la primera de les sessions del pla de Formació Comunitària corresponent a 2010.

Les trobades es van desenvolupar entre el 9 i el 19 d'abril a les demarcacions territorials de Catalunya Central, Lleida i l'Alt Pirineu, Girona, Barcelona i Tarragona i Terres de l'Ebre, per aquest ordre.

Les jornades han comptat amb la participació d'actors socials que participen de forma activa als quatre programes de la Secretaria d'Acció Ciutadana: la Xarxa Òmnia, l'Aprendre a Aprendre, els Plans de Desenvolupament Comunitari i el Pla Integral del Poble Gitano.

Manresa, Lleida, Girona, Barcelona i Tarragona han estat les ciutats d'acollida per als assistents. La sessió que ha comptat amb una participació més alta ha estat la de la demarcació de Barcelona, amb un total de 61 participants.

La valoració dels participants, a través d'un qüestionari de satisfacció que es va omplir posteriorment a les sessions, ha estat bona. A nivell general, la formació s'ha valorat amb una nota de 4 sobre 5. L'enquesta ha tingut en compte 5 criteris: organització, conferència, l'exposició de programes, els vídeos projectats, la comunitat virtual i el grau de satisfacció general.

A continuació, pots veure els quatre vídeos que resumeixen la història i objectius dels programes i que es van projectar durant les sessions:
 

Si el vídeo no es carrega, clica aquí per veure'l a Blip.tv

La segona de les sessions tindrà lloc a finals del mes de maig. Finalment, està previst que al juny, s'organitzi la cloenda de les Jornades de Formació Comunitària a la ciutat de Barcelona.

vídeo
formació comunitària