Més de 50 activitats per celebrar l'#ÒmniaSantJordi!

24/04/2024 | 15:04
Més de 50 activitats per celebrar l'#ÒmniaSantJordi!

La Diada de Sant Jordi ha tornat a omplir la Xarxa Òmnia d'activitats comunitàries, culturals i tecnològiques. En total, s'han programat més d'una cinquantena de propostes arreu del territori adreçades a tots els públics: infants, joves, dones, gent gran, persones amb diversitat funcional... Les activitats s'han publicat a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #ÒmniaSantJordi.

En vols descobrir algunes?

Les trobades de lectura són un dels clàssics de Sant Jordi, també a la Xarxa Òmnia. Els diferents punts de l'Hospitalet de Llobregat, que conformen la xarxa la BlogL'Hosfera, s'han aplegat en el Mosaic de lectures, un espai de lectura per a gent gran on s'han compartit textos en diferents formats. També hi ha hagut Marató literària al Punt Òmnia Casal Cívic Badalona - Pomar - AV Pomar, una activitat intergeneracional on es s'han compartit obres literàries però també creacions pròpies. Al Punt Òmnia Casal Cívic Cornellà - Fontsanta s'ha organitzat un recital de poesia i un intercanvi de llibres. També en l'àmbit de les lletres, el Punt Òmnia PES Martí Codolar - Salesians Sant Jordi ha organizat, en col·laboració amb la Biblioteca del Carmel Juan-Marsé, un concurs de creació literària.

Alguns punts Òmnia han aprofitat per redescobrir els carrers de Barcelona en un dia ple d'activitats i tradicions. Els i les participants del Punt Òmnia Casal Cívic Badalona - Salut Alta i el Punt Òmnia Can Tusell han passejat per la ciutat i han après a orientar-se amb aplicacions de geolocalització. També han volgut gaudir de l'ambient cultural i festiu del seu municipi, el Prat de Llobregat, les persones participants del Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau.

El disseny de punts de llibre és una altra de les activitats més populars a la Xarxa Òmnia durant la Diada de Sant Jordi. Permet treballar la creativitat, el disseny i l'ús d'eines digitals mentre celebrem les nostres tradicions. És una de les propostes que s'han organitzat als Punt Òmnia Fundació Barberà Promoció, al Punt Òmnia de l'Associació de veïns Pius XII-Germanor o al Punt Òmnia Lola i Teresa Carmona, entre d'altres.

#OmniaSantJordi