Manifestació per la eliminació de la violència contra les dones

25N Òmnia Sant Roc Dia eliminació violència contra les dones badalona

El 25 de novembre, el Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc Badalona va commemorar, amb la participació dels usuaris i de les usuàries, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones en un acte celebrat a la plaça Roja de Badalona.

L’acte, coorganitzat pel Punt, el Projecte ICI i el Consorci Badalona Sud, va aplegar una cinquantena de persones. Els assistents portaven pancartes, cartells, núvols de paraules, fotografies impreses i altres materials reivindicatius que prèviament havien dissenyat a l’aula del Punt Òmnia. Tot el material tenia un objectiu únic: denunciar la violència sistèmica que viuen les dones avui dia i promoure l’eliminació d’aquesta xacra en la societat.

En les diverses activitats que el Punt Òmnia va plantejar amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, els participants van expressar la seva creativitat preparant els suports visuals i els lemes que es van mostrar durant l’acte. Podeu veure un àlbum d'imatges de la jornada clicant en aquest enllaç.

Manifestació per l'eliminació de la violència masclista

El Punt Òmnia Sant Roc de Badalona ha promogut una concentració en contra de la violència masclista.