Manualitats solidàries per a La Marató de TV3 al Punt Òmnia de Vilallonga del Camp

21/12/2015 | 19:12
Venda de productes solidaris al Punt Òmnia de Vilallonga del Camp.

El Punt Òmnia de Vilallonga del Camp, a Tarragona, ha realitzat, durant el tercer quadrimestre d'aquest 2015, el taller de treballs manuals a través de les TIC, un taller destinat a crear manualitats solidàries amb teles, ganxent, drapet i altres materials.

Aquestes manualitats han estat creades amb l’objectiu de participar en La Marató de TV3 d'enguany, dedicada a la lluita contra les malalties de la diabetis i l'obesitat. D'aquesta manera, el Punt Òmnia de Vilallonga del Camp ha pogut recollir diners amb la venda d'aquestes manualitats el passat diumenge 13 de desembre, fins a assolir la xifra final de 168,50 euros, uns diners solidaris que han estat donats a La Marató.

Tota l'activitat del taller de manualitats ha estat solidària. Les teles i fils han estat donats per diferents persones del poble, ja que el mateix Punt Òmnia va fer una crida a fer donacions. Per la seva banda, al taller de treballs manuals a través de les TIC, els participants han transformat aquestes donacions de manera completament solidària en fundes, moneders, clauers... i altres objectes preparats per a la venda.

Des del Punt Òmnia de Vilallonga del Camp s'ha valorat molt positivament l'èxit de l'activitat solidària i han assegurat estar molt animats per repetir-la l'any que ve. El Punt vol donar les gràcies a tots els usuaris i voluntaris que han col·laborat en aquesta activitat solidària.

solidaritat
Punt Òmnia