Maria Aurèlia Capmany, la reivindicació del feminisme

30/04/2018 | 09:04

Política referent a partir dels anys 70 i fins la seva mort, Maria Aurèlia Capmany també va destacar a Catalunya i a Espanya com una de les dones pioneres en l'impuls del feminisme. És per aquest motiu que Capmany centrarà el proper Consell Municipal de la Dona de Cornellà de Llobregat d'aquest maig de 2018, amb la jornada 'Maria Aurèlia Capmany: dona, donassa'.

El Consorci per la Normalització Lingüística de Cornellà, en col·laboració amb el Departament d'Igualtat de l'Ajuntament de Cornellà, farà la xerrada-debat 'Maria Aurèlia Capmany: dona, donassa' per presentar l'escriptora al Consell Municipal de la Dona de Cornellà.

L'acte sobre la important figura de Capmany per al feminisme del país s'inclou dins del marc de l'Any Maria Aurèlia Capmany i retrà homenatge a l'escriptora enguany que es commemora el centenari del seu naixement. Debat a càrrec de Mª Àngels Cabré. El proper 8 de maig de 2018 a partir de les 18 hores a la seu del consorci per la normalització Lingüística de Cornellà (C/ dels Almogàvers, s/n).

El Consell Municipal de la Dona de Cornellà ha organitzat un debat al voltant de la figura de la política i feminista.