Microhistòries de la diàspora. Experiències «encarnades» de la dispersió femenina

04/10/2018 | 10:10

Sota el títol 'Microhistòries de la diàspora. Experiències «encarnades» de la dispersió femenina' es trobaràn el proper 8 de novembre quatre dones insígnia de les resistències, les dissidències i les discrepàncies: Brigitte Vasallo, Paqui Perona, Rosa Sánchez i Bombo N’dir.

L'Ajuntament de Barcelona, a través de La Virreina Centre de la Imatge, ha volgut organitzar una taula rodona sobre les identitats amagades, les resistents, les que han estat criminalitzades i oblidades: l'alteritat de l'ordre imperant.

Amb l'objectiu de donar a conèixer quatre de les personalitats més potents dels espais de dissidència i discrepància, i de fer-les d'altaveu de moltes realitats, la Virreina Centre de la Imatge posarà en una mateixa taula quatre persones que militen amb l’objectiu de qüestionar l’ordre que les nega.

"Les militàncies des de l’alteritat de vegades són silencioses i invisibles; per això, quan es fan visibles poden resultar agressives i malsonants" alerten des del web de la trobada. Motiu més que suficient per a prometre un debat interessant. 

El 8 de novembre a La Virreina Centre de la Imatge (La Rambla, 99 ) a les 19 hores. Entrada lliure.

La taula rodona vol mostrar identitats de resistència que qüestionen l’ordre imperant de la mà de Brigitte Vasallo, entre d'altres.