Mirades creuades: feminismes i interseccionalitat

13/11/2018 | 12:11

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) vol contribuir a sensibilitzar la població jove al voltant de la perspectiva feminista i interseccional amb la finalitat d’enfortir el moviment associatiu juvenil des d’una òptica igualitària i crítica.

Per això mateix, el CNJC ha organitzat el curs Mirades Creuades: feminismes i interseccionalitat, una formació orientada a conèixer els eixos de poder i la seva intersecció, des de la perspectiva feminista, LGBTI+, intercultural i anticolonial.

L'objectiu d'aquesta oferta formativa és promoure un canvi organitzacional de les entitats juvenils cap a l’equitat, la inclusió i la gestió positiva de les diversitats, que contempli una mirada complexa de les relacions de poder i de com afecten a les vivències particulars de persones i grups.

Adreçat a joves de 16 a 30 anys membres d'associacions juvenils. A l'edifici de la Generalitat de Girona (Plaça Pompeu Fabra, 1). Més informació clicant en aquest enllaç. Podeu formalitzar la inscripció al curs clicant en aquest enllaç.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya ha organitzat aquest cicle a Girona.