Mirades que emocionen al Punt Òmnia La Seu

Mirades que emocionen

Al Punt Òmnia La Seu d'Urgell fa temps que treballen les competències TIC amb persones amb discapacitat del Taller Claror. Actualment estan portant a terme dos activitats:

Taller de kahoot: es tracta d'un taller que va sorgir de les pròpies participants, 6 homes i 2 dones. Les participants pensen quines preguntes volen fer i busquen informació per preparar les respostes. També es vol compartir el kahoot amb diferents escoles de la Seu per tal de generar sinèrgies i compartir recursos.

Taller de fotografia digital: es tracta d'un taller en el que les 13 participants (6 homes i 4 dones) dissenyen un llibre de fotos de la Seu utilitzant alguna eina de digitalització en línia. Primer, les participants aprenen a utilitzar la càmera, sigui fent fotografia lliure o fotografia guiada. Seguidament, visualitzen fotos i escullen les que més els agrada i finalment, posen títols a aquestes fotos amb el Canva.

Tal com ens explica l'Ester, dinamitzadora del Punt Òmnia La Seu, aquests tallers ens porten mirades que emocionen: "Com a dinamitzadora del Punt Òmnia de La Seu d’Urgell, tinc la sort de viure moments molt especials, moments que no tenen preu. Són per aquests “petits moments” on veig la meva feina i la importància del projecte Òmnia a la nostra ciutat. Moments on veus a persones amb moltes ganes d’aprendre i de continuar endavant encara que de vegades no ho tenen o no ho tenim fàcil, però, així i tot seguim. Fa no gaire dies, vaig tenir un d’aquests moments màgics, vaig poder veure (tot i la mascareta) l’emoció, l’alegria i les ganes de fer a través d’una mirada… pell de gallina…EMOCIONANT! Continuem treballant amb les TIC perquè són una eina vital per qualsevol persona, independentment de les seves capacitats."

 

 

discapacitat
Les TIC, una eina vital per a qualsevol persona idependentment de les seves capacitats