Misteri i por al túnel del terror: el Punt Òmnia de la Salut Alta celebra Halloween

Els dies 29, 30 i 31 d’octubre, amb motiu de la castanyada i de Halloween, la tradició irlandesa que hem adoptat, el Punt Òmnia de la Salut Alta de Badalona, juntament amb el Casal Cívic i el programa Jugar i Llegir, han realitzat un túnel del terror per a tots els participants de l’equipament.

Els infants de Jugar i llegir i la resta d’infants que participen al Punt Òmnia la Salut Alta han elaborat la decoració amb diverses manualitats: esquelets, tombes i figures amb Hama Beads, i els més grans han representat alguns del personatges més importants de la història.

Els participants d’aquesta activitat s’han dividit en grups de 5, en els quals un terrorífic guia els ha donat la benvinguda i els ha narrat la truculenta maledicció que ha caigut sobre les parets que formen l’estructura del centre. Un total de 60 persones han passat pel túnel, 40 infants i 20 dones de l’associació Conex.

Aquest ha estat el primer any que el Punt Òmnia ha organitzat un esdeveniment d’aquest tipus, tot un èxit que el Punt Òmnia seguirà potenciant per donar vida al barri i a la comunitat.

El Punt Òmnia de la Salut Alta celebra Halloween

El Punt Òmnia ha organitzat per primer cop aquesta festa d'origen irlandès.