Òmnia no s'atura amb el confinament i segueix fent xarxa des de casa

20/03/2020 | 09:03
Mans agafant una carta amb un cor dibuixat

Aquest confinament serà tot un repte per a la nostra societat. Les tecnologies de la comunicació i la informació (TIC) tenen un potencial enorme per facilitar que la ciutadania estigui informada i mantingui el contacte amb el seu entorn. També per entretenir-se i formar-se durant aquestes setmanes. Els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Òmnia en són totalment conscients i s'han posat mans a l'obra per oferir als seus participants infinitat de recursos TIC. Segueixen, doncs, desenvolupant la seva tasca, ara, però, des de casa.

Amb l'etiqueta #omniaacasa recollirem tots els suggeriments dels dinamitzadors i dinamitzadores, tant a la plana web de la Xarxa Òmnia com a les xarxes socials. L'objectiu és que tota aquesta cerca i testatge de recursos que s'està fent arribi al màxim de persones possible.

La iniciativa #omniaacasa també pretén seguir teixint xarxa entre les persones dinamitzadores, a través de l'intercanvi d'idees i coneixements. Compartir i donar-se suport entre els i les professionals de la Xarxa Òmnia és un dels trets identitaris de la casa.

El confinament no serà un impediment per seguir treballant per la inclusió social i digital!

 

omniaacasa
covid-19
confinament
teletreball
recursos