Mosaic de Lectures 2023

Quin matí! Ben poc ens imaginàvem que seria una estona tant nostra, tan íntima...

El passat 19 d'abril, es va celebrar una trobada molt especial: els Punts Òmnia d'Akwaba, JisArrels i Pubilla Cases ens vàrem trobar per celebrar que tornàvem a trobar-nos al Mosaic de Lectures de Sant Jordi, la primera des de l'aturada pandèmica. Les usuàries que hi van assistir van tenir l'oportunitat de compartir una tarda de lectura de poesia i prosa, una activitat que va ser una experiència molt enriquidora per a totes, tant si van llegir com si només van assistir per gaudir de l'escolta.

El moment de la lectura va ser molt íntim i personal, les usuàries que van participar van mostrar una gran valentia en sortir a llegir davant de persones desconegudes. Va ser molt emocionant veure com, a poc a poc, persones que només volien escoltar, s'animaven i eren capaces de superar la timidesa i la por a l'exposició pública, per compartir la seva creativitat i el seu talent.

Aquesta activitat va enriquir el grup i va ser una molt bona oportunitat per fer comunitat entre les persones que assisteixen als diferents Punts Òmnia. Les activitats comunitàries són un dels pilars del projecte, ja que permeten crear un vincle més fort entre les persones, compartint experiències, aprenentatges i coneixements.

No podem deixar de destacar com aquestes activitats són una gran oportunitat per transmetre la saviesa que tenen les persones grans, i així complementar els tallers que s'ofereixen als Punts Òmnia. La lectura de poesia i prosa va ser una activitat molt interessant i productiva que va permetre a les assistents aprendre i gaudir juntes.

Sens dubte, una experiència que tots recordarem durant molt de temps.

 

#OmniaSantJordi
Recuperem una trobada magnífica