Mostra del taller PercuTIC als nens i nenes del Jugar i Llegir

El pasat mes de juny el Punt Òmnia de Manlleu ha dut a terme una activitat conjunta entre els participants de l'espai PercuTIC del Punt Òmnia i els nens i nenes del programa Jugar i llegir, ubicats tots dos dins del mateix equipament, el casal cívic Frederica Montseny de Manlleu.

Les monitores dels infants de Jugar i llegir van ser les organitzadores d'aquesta iniciativa ja que els infants han treballat puntualment el continent africà, i van demanar al Punt Òmnia si podria anar a fer una xerrada per explicar els costums, la gastronomia i les tradicions de l'Àfrica. En Lansana, originari de Mali, ens va explicar com és la vida allà i com la música tradicional és present en tots els esdeveniments importants pero també en la vida quotidiana.

Al taller de PercuTIC amb infants en Lansana va explicar també quins són els instruments tradicionals, com es construiexen i com es toquen. Finalment vam fer una petita actuació de percussió, mostrant un dels ritmes que haviem treballat aquell darrer quadrimestre i fent que els nens ens ajudessin tot cantant la lletra de la cançó. L'activitat va ser tot un èxit, i segurament es repetirà l'experiència.

El Punt Òmnia de Manlleu ha juntat en una mateixa sessió infants i adults del taller de percussió.