Neix el Centre Tecnològic Comunitari de Masquefa

11/05/2009 | 13:05
Façana del Centre de de Masquefa

Masquefa, amb el suport de diferents administracions públiques, posa en marxa el CTC, un projecte molt ambiciós. Contribuir a eliminar l'anomenada fractura digital i garantir l'accés de tothom, sense cap discriminació, a la Societat de la Informació i la Comunicació és la seva missió principal. Òmnia te una presència molt important en aquest nou centre.

El centre, que està a disposició dels ciutadans, les entitats i les empreses de l'Anoia i les comarques veïnes, neix amb la vocació de convertir-se en un autèntic referent en l'àmbit de les TIC, més enllà de les fronteres del poble.

Les dinamitzadores del CTC, Esther Rubio i Mari Millan, van ensenyar el centre durant la jornada de portes obertes que es va dur a terme el dia de la inauguració. Masquef@ula disposa d'una Aula Adaptada amb tot un seguit de maquinari i programari adaptat a persones amb diferents dificultats: pantalles tàctils, ratolins facials, teclats especials, polsadors... tot un luxe d'eines pensades per aconseguir que la societat digital no tingui barreres.

L'oficina de dinamització comunitària i l'oficina tècnica van ser-hi, a la inauguració del centre. Ben aviat es publicarà l'entrevista gravada en vídeo a les dues grans protagonistes del dia, l'Esther i la Mari. Mentrestant, aquí tenim l'àlbum de fotografies de l'esdeveniment.

Imatges capturades per l'ODC i l'OT.

accessibilitat
discapacitat
adaptacions
presentació