Neix “Òmnia m'agrada”

03/11/2011 | 14:11
imatge de l'Òmnia m'agrada

“Òmnia m’agrada” és una proposta que sorgeix del treball en xarxa dels punts òmnia del Baix Llobregat, Alt Penedès i Masquefa per donar a conèixer l’impacte de les actuacions fetes als diferents punts repartits per tot el territori.

Pretén ser un recull d’experiències, testimonis, accions i resultats, sempre des del punt de vista de les persones, fent especial èmfasi en el potencial de transformació social, històrica i cultural de la Xarxa Òmnia.

La proposta neix com a resposta a la situació actual de contenció pressupostària, per fer veure a tothom la importància de la Xarxa Òmnia i la seva capacitat de respondre a les necessitats de la població, especialment en moment de crisi.

Ara, més que mai, la societat ens necessita i hem de fer veure els resultats de la nostra feina per tal que augmenti la nostra visibilitat social.

Podeu consultar aquesta proposta a: blog.xarxa-omnia.org/omniamagrada. Ja en podeu veure els primers continguts publicats!

Volem estendre aquesta iniciativa a tota la Xarxa Òmnia i que tots els punts hi participeu activament amb nous articles, comentaris, aportant idees o difonent el bloc. Igualment us convidem a tots a participar del grup Òmnia m’agrada de la Comunitat Òmnia http://comunitatomnia.ning.com/group/omniamagrada

participants
comunitat
treball comunitari
inclusió