Ni uniformes ni etiquetes

26/04/2018 | 16:04

La Fundació Akwaba ha publicat aquest Sant jordi 2018 el material de suport als educadors, educadores i professorat d’infants i joves Ni uniformes ni etiquetes. La Fundació ha volgut incloure continguts i pràctiques pròpies de l’educació per a la justícia global i amb perspectiva de gènere.

Amb aquest document la Fundació Akwaba s'ha proposat promoure la interculturalitat al barri i a totes aquelles persones que usin el document, a través dunes pautes i unes activitats elaborades amb la metodologia d’aprenentatge servei.

La guia pedagògica permet que l’alumnat i els infants i joves disposin de recursos per a detectar i transformar situacions sexistes i racistes, i facilita al seu torn el reforçament d'actituds feministes i d'equitat de gènere. La guia conté dinàmiques, continguts que inciten a la reflexió, continguts per a les persones educadores, recursos externs i moltes altres fonts d'informació. Podeu consultar el document en aquest enllaç. 

La Fundació Akwaba ha creat una guia de suport als educadors, educadores i professorat d’infants i joves per a la jutícia global i l'equitat de gènere.