Nou any, noves activitats!

imatge ninot assegut en ratolí

Després de les festes, al Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet ens hem posat les piles per oferir noves activitats i tallers.

Aquest curs 2013 començarà amb els dos tallers d'iniciació a la informàtica per a tothom qui encara no hagi entrat en contacte amb les noves tecnologies, perquè pugui començar a estar connectat com més aviat millor, i també seguim amb dos cursos d'Internet bàsic, perquè aprenguem els recursos més interessants de la xarxa i a tenir el nostre propi correu electrònic. I per posar-hi creativitat, i també una dosi artística, farem un taller de fotografia i retoc digital i un altre per aprendre a fer presentacions amb fotografies, tot utilitzant diferents programes. D’altra banda, per als infants seguim amb les activitats d'informàtica i de noves tecnologies per als joves. Us podeu començar a inscriure a partir del dia 7 i fins al dia 11 de gener, al mateix Punt, en horari de 10 a 14 h, o bé, via telefònica en el 93 438 48 96.

I, com sempre, obrim el nostre Punt a totes les persones que necessitin utilitzar l'ordinador, suport informàtic o bé busquin feina, a través dels accessos lliures, que són els dimarts de 12.30 a 14 i de 17 a 18 h i els dijous de 10 a 11.30 h. També es faran les proves per obtenir l'acreditació ACTIC, cada divendres a partir de les 11 h.

acTIC
iniciació informàtica
Punt Òmnia Esplai Pubilla Cases-Can VIdalet
internet bàsic
retoc digital