Nou blog 'Webs i utilitats' del Punt Òmnia de Badia del Vallès

Principal del blog 'Webs i utilitats'.

El Punt Òmnia de Badia del Vallès i la Fundació Cívica Oreneta del Vallès han presentat el blog Webs i Utilitats, un espai virtual especialment adreçat als usuaris dels tallers informàtics que el Punt Òmnia gestiona a Badia del Vallès, i que també pot ser molt útil per a molta altra gent.

Partint de la base que l’usuari té un coneixement molt bàsic d'informàtica, aquest blog presenta una selecció de recursos en línia que pot ser útil per millorar algunes competències. Així, tothom que hi accedeixi hi podrà trobar una sèrie d'enllaços de tota mena classificats per categories, com ara descàrregues gratuïtes i lliures, que poden ser de molt profit per als ordinadors dels usuaris (navegadors, eines d'escriptura, de tractament d'imatge, etc.).

Entre les altres categories podem trobar enllaços a jocs per aprendre a utilitzar el ratolí i el teclat, diferents xarxes socials, webs per treballar amb fotos i vídeos, per sentir música, webs de mitjans de comunicació, per demanar cita i fer tràmits online a diferents institucions, pàgines per consultar horaris de transport, organització de viatges, compra d'entrades a diferents esdeveniments, altres webs per als més curiosos, etc.

El blog també dóna accés a un servei d’atenció per correu electrònic per resoldre dubtes, admetre suggeriments o fer comentaris.

Els recursos seleccionats procedeixen d'espais lliures i sense programari maliciós que comparteixen recursos de forma gratuïta amb la intenció de millorar el coneixement i l'objectiu de ser útils per a aquest propòsit.

informàtica
recursos
web
Punt Òmnia