Nou cicle Publicar llibres a internet del Punt Òmnia Santa Coloma de Cervelló

Durant la pandèmia i a partir del canvi de direcció de la biblioteca Pilarín Bayés es van iniciar converses per aprofundir en la col·laboració que ja es portava a terme amb el Punt. Fruit d'aquestes convereses s'ha encetat el cicle Publicar llibres a Internet. En una primera sessió, que es va celebrar en format híbrid, les participants van poder coneixer el programa AMAZON KDP, per aprendre a publicar a internet de forma senzilla i gratuïta. En aquest enllaç, podeu veure'n el contingut.

El proper 9 de novembre a les 18h tindrà lloc la segona sessió dedicada a la Creació d'audiollibres amb Ivoox. També estan previstes més xerrades sobre eines pròpies de la xarxa de biblioteques.

Amb aquest tipus d'activitats es busca afavorir la creació de xarxes al voltant de la creació de continguts a internet i per això s'ha convidat al grup del Taller Literari format per 8 dones i organitzat per la biblioteca.

Òmnia tot és possible, tothom hi té cabuda.

llibre electrònic
Un projecte en col·laboració amb la Biblioteca Pilarín Bayés per crear comunitat al voltant de la generació de continguts a internet