Nou grup d'infants menuts a l’Òmnia Centcelles

11/11/2013 | 18:11
foto grup infants

El passat dimecres 6 de novembre vam iniciar al PO AVV Centcelles un nou grupet d'infants. La característica més rellevant és que són infants de 6 a 8 anys!

Fa uns anys que al Punt Centcelles tenim infants de més de 8 anys, grups de joves i adults. Aquests infants i joves han anat creixent igual que el Punt, que també ha anat creixent amb el pas del temps! I han estat ells els qui ens han demanat si seria possible formar un nou grup només de petits (de 6 a 8 anys) per tal que els germans petits puguessin venir.

Després d'algunes reflexions i coordinacions amb els referents pertinents, hem valorat la possibilitat de tirar-ho endavant. Vam convocar les famílies per a una reunió informativa i vam arrencar!

I així va ser com el passat dimecres 6 de novembre vam poder iniciar el nou grupet dels més menuts!

La sessió va ser força divertida, ja que vam començar fent un mural de la tardor amb tots els nostres noms i establint les normes i límits del Punt Centcelles per tal de començar de zero tots plegats en aquesta nova aventura!

Benvinguts, infants!

Amb tot aixó, val a dir que l'alumna en pràctiques que tenim al Punt va participar molt activament tant a repartir les notes informatives, a informar les famílies, a elaborar el mural i a establir també algunes normes del PO AVV Centcelles. Moltes gràcies!

mural
infants
normes