Nou taller per a aprendre a escriure amb l'ordinador

El Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau, a El Prat del Llobregat, s'ha proposat oferir un nou taller que permeti millorar competències orals i escrites a les persones participants. És per això que des del Punt Òmnia s'ha engegat el taller "Escriptura amb l'ordinador", que s'ha dut a terme des del gener de 2017 fins a finals de juny i ha comptat amb la participació de 8 persones d'edats variades i perfils diferents, que abarquen des de gent gran fins a persones amb diversitat funcional. 

El taller ha nascut, segons la dinamitzadora del Punt, de la "necessitat que molts usuaris tenen de millorar la seva expressió oral i escrita", tant per a millorar la seva ocupabilitat com per a altres àrees de les seves vides. "Alguns no s'expressen correctament per les xarxes socials i internet, però alhora es neguen a anar a l'escola d'adults" ha sentenciat la dinamitzadora.

És per això que "Escriptura amb l'ordinador" ha nascut com un taller d'escriptura que permet treballar qüestions bàsiques d'ortografia i gramàtica des d'un punt de vista més amè, amb eines TIC com el WhatssApp, el Facebook, el Twitter o els processadors de textos.

El taller ha conclòs de manera molt satisfactòria, segons ha informat la dinamitzadora, gràcies a la implicació, la constància i la participació dels usuaris i usuàries que al llarg del curs han optimitzat el seu ritme d’escriptura i han millorat la correcció ortogràfica i gramatical. Els organitzadors han recollit les opinions d'algunes persones participants: “És un taller molt dinàmic. He après a reconèixer el teclat de forma més detallada i he millorat en la forma d'escriure”. “M’ha ajudat a perdre la por al teclat i a escriure més ràpid”. “He après molt i m’ha ajudat a relaxar-me”.

aprenentatge
El Punt Òmnia d'El Prat de Llobregat ha organitzat l'activitat per a promoure l'ús de les TIC i al seu torn millorar l'expressió oral i escrita dels participants.