Nou taller de seguiment escolar per a pares, a Banyoles

31/03/2017 | 11:03

A partir de gener de 2017 i fins a l'abril del mateix any, el Punt Òmnia de Banyoles oferirà una novetat en la seva programació: un curs per a pares i mares que vulguin fer el seguiment de l'activitat escolar del seu fill o filla.

Com gestionar el dia a dia de la tasca educativa dels fills? Amb quines eines? Què cal tenir en compte? El Punt Òmnia de Banyoles enguany s'ha proposat aportar recursos TIC als pares i mares per facilitar la tasca del seguiment escolar. El nou taller, iEducació, s'oferirà els dies 7, 14 i 21 de febrer, de 18 h a 20 h.

Amb tot, el Punt Òmnia de Banyoles ha encetat el nou curs 2017 amb una programació adreçada a diferents perfils d'usuari, que busca la inclusió de les persones en el món TIC. És per això que els usuaris també disposen a partir del gener i fins a l'abril de tallers d'iniciació a les noves tecnologies, activitats de xarxes socials (WhatsApp, Facebook i Twitter) i de programari d'oficina (Word i Excel) i un nou taller de gestió de fotografies amb el mòbil.

Podeu consultar-ne més informació al bloc del Punt Òmnia i a l’adreça de correu: ccbanyoles1@xarxaomnia.gencat.cat.