Nou taller del Punt Òmnia Can Maset de l’Escala per conèixer les eines TIC de l’Institut Català de la Salut

01/07/2019 | 10:07

Des del Punt Òmnia Can Maset de l’Escala iniciem un nou servei comunitari per acostar les eines TIC de l’Institut Català de la Salut (ICS) a les persones que hi participen. Per això, aquest trimestre d’abril a juny de 2019 hem dedicat tres sessions setmanals per ajudar els i les usuàries a donar-se d’alta al portal La meva salut de l’ICS.
Aquest nou recurs La meva salut és un espai digital personal, de consulta i de relació, que permet a la ciutadania disposar d’informació sobre el seu historial de salut i d’altres serveis en línia per fer tràmits, consultes i tenir cura de la salut.
Aquestes sessions setmanals inclouen la informació que s’ha generat per l’atenció sanitària prestada en algun dels centres assistencials públics, com ara el pla de medicació vigent de la recepta electrònica, les vacunes administrades, els diagnòstics, els informes clínics i els resultats de les proves i les exploracions complementàries.
En aquestes sessions, els i les participants poden informar-se sobre el servei virtual i posteriorment adreçar-se al CAP per donar-s’hi d’alta. D’aquesta manera, a la propera sessió els participants poden consultar les diferents àrees de l’espai virtual La meva salut des de l’historial mèdic personal fins a l’àrea de resultats de les proves mèdiques.
Amb aquestes sessions informatives i pràctiques organitzades pel Punt Òmnia Can Maset de l’Escala, els participants poden fer-hi els primers tràmits electrònics en relació amb la salut.

El Punt Òmnia facilita el coneixement, accés i ús la servei "La meva salut".