Nou taller per a joves del CRAE Coll de l'Alba de Tortosa

Esplai Blanquerna

Aquesta setmana al Punt Òmnia Tortosa hem començat un nou taller de formació destinat a joves entre 16 i 18 anys que pertanyin al Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) Coll de l'Alba de Tortosa.

El taller es durà a terme cada dimarts i dijous fins al 28 de juny, de 17 a 18 h, i tindrà una durada de 16 hores lectives. Els continguts es divideixen en dos mòduls:

  1. Eines TIC: les persones usuàries aprenen a utilitzar diverses eines informàtiques com ara les xarxes socials, l'ofimàtica o l'edició d'imatges.
  2. Inserció laboral: es faciliten recursos i indicacions per incorporar-se al mercat laboral, s’analitzen les habilitats i les competències, i s’ensenya a registrar-se a pàgines de cerca de feina i a elaborar currículums.

Aquest taller ha estat possible gràcies a la col·laboració estreta entre les entitats Grup Esplai Blanquerna, el CRAE Coll de l’Alba i el Punt Òmnia Tortosa. Estem molt satisfets d’iniciar una nova col·laboració amb una nova entitat com el CRAE i oferir els nostres serveis per ajudar a l’inserció social i laboral dels nostres joves.

formació
Joventut
Inserció social i laboral