Nou taller TIC destinat a usuàries i usuaris del Centre Obert Sant Francesc de Tortosa

logotip 5e aniversari Punt Òmnia Tortosa

Aquesta setmana, al Punt Òmnia Tortosa estrenem un nou taller i renovem col·laboracions amb les entitats i fundacions del nostre territori. Es tracta d'una altra edició del taller adreçat a usuàries i usuaris del Centre Obert Sant Francesc de Tortosa.

Així, com vàrem fer l'any passat, aquest febrer del 2014 posem en marxa un taller relacionat amb les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) basat en els aspectes col·laboratiu, formatiu i d'oci.

Els nois i noies del Centre Obert Sant Francesc de Tortosa d’edats compreses entre els 11 i els 13 anys, faran activitats mitjançant les eines informàtiques, entre les quals s'hi inclouen l'edició de vídeo, de música i d'imatge, a més de la difusió del projecte mitjançant els blogs i les xarxes socials.

Aquest taller s’imparteix tots els divendres de 16 a 18 hores, fins al mes de juny d'aquest any 2014.

El Punt Òmnia Tortosa continua, des d'inicis de gener, amb les activitats i els tallers formatius que ja es desenvolupaven durant el 2013. Totes aquestes activitats mantenen les mateixes dates i franges horàries.

Properament també publicarem l'oferta formativa d'aquest primer trimestre.
 

Inscripcions i informació:

Totes les activitats són gratuïtes. Per assistir als tallers, cal inscripció prèvia. Els horaris poden estar subjectes a lleugers canvis per raons de disponibilitat de l'aula de formació.

Per obtenir més informació dels propers cursos, consulteu el calendari d'aquest blog o contacteu amb nosaltres mitjançant:

  • Taulell del Casal de Gent Gran de Ferreries. Vegeu el mapa: c/ Alfara de Carles 27-33.
  • Telèfon: 977 502 300.
  • Correu electrònic: tortosa@xarxa-omnia.org

Us hi esperem!

Recordeu-vos de deixar les vostres dades personals: nom, cognom i telèfon de contacte.

taller
joves
formació
voluntariat
TIC