Nou trimestre ple de càpsules i tallers al Punt Òmnia AV Font dels Capellans

07/04/2014 | 17:04
cartell càpsules i tallers 2on trimestre Punt Òmnia AV Font dels Capellans

Aquest divendres 11 d’abril s’acaba el primer trimestre al Punt Òmnia AV Font dels Capellans de Manresa. I el dimarts 22, a les 16 h, s'obre el termini de les noves inscripcions als tallers i les càpsules que s'ofereixen per al segon trimestre.

La novetat més important és que s'hi incorporen les càpsules formatives com a element d’aprenentatge. La idea és que totes aquelles persones que ja han fet algun taller al Punt Òmnia i tinguin els coneixements necessaris per fer-les, s'inscriguin a les càpsules formatives. En canvi, les persones que vénen al Punt Òmnia per primera vegada o que tenen uns coneixements bàsics o mínims en temes d’informàtica o Internet, cal que s'inscriguin als tallers d'iniciació.

D’aquesta manera, hi ha més oferta formativa de temes específics per a les persones que ja tenen una base informàtica, i també es donen més oportunitats a tothom que vulgui començar aquesta aventura tecnològica.

D’altra banda, també se segueixen oferint els tallers per a gent gran, els d’inserció laboral, el taller Kids and TIC per a infants de 8 a 12 anys i els tallers per a dones nouvingudes.

tallers
Punt Òmnia AV Font dels Capellans
segon trimestre