Nous continguts a #JoEmFormoaCasa

23/04/2020 | 16:04
Recursos d'autoaprenentatge

Dins el nou apartat #JoEmFormoaCasa posen a la teva disposició aquesta setmana nous recursos formatius en línia des del Punt Òmnia Vapor Llonch del Centre de Formació Cal Molins.

Per al confinament van posar en marxa un nou apartat web perquè puguis millorar la teva formació. Amb el títol #JoEmFomoaCasa, hi trobaràs una classificació dels principals recursos formatius i cursos online disponibles. Aquesta setmana tens a  la teva disposició com a novetat recursos d'autoaprenentatge per amenitzar un confinament.  A més destaquem el mapa #FemXarxaPuntTIC. Aquests són els principals continguts que s'actualitzaran de forma permanent: 

RECURSOS FORMATIUS PUNT ÒMNIA

El Punt Òmnia del Centre de Formació Cal Molins posa al teu abast tot un seguit de recursos d’autoaprenentatge TIC. Aprofita’ls! Eines Google, Canva, Linkedin i molt més són alguns dels recursos que ja pots consultar aquí.

CURSOS ONLINE AULA MENTOR. INSCRIPCIÓ OBERTA TOT L'ANY

El Centre de Formació Cal Molins ofereix la possibilitat de formar-te des de casa teva en més de 170 cursos de sectors professionals molt diversos. Aprofita el temps i amplia el teu CV amb Aula Mentor. Els cursos d’Aula Mentor permeten obtenir un certificat  d’aprofitament emès pel Ministeri d’Educació i Formació Professional. Tota la informació aquí.

 

omniaacasa
confinament
covid
autoaprenentatge
#JoEmFormoaCasa