Nous cursos al Punt Òmnia Esclat

Al Punt Òmnia de l'Esclat a Bellvitge ofereixen nous cursos per aquest trimestre, a continuació una explicació de què tracten:

 

Alfabetització en castellà

Objectiu: Fomentar la participació social i comunitària de les persones joves i adultes. Assolir un nivell de conversa amb un grau d’autonomia suficient per comunicar-se de forma senzilla en situacions quotidianes.

Horari: Tots els dimecres de 10h a 11:30h.

 

Dones plurals 

Objectiu: Promoure un espai de trobada, intercanvi i activitats per a dones de diferents edats i cultures. Establir nous vincles de confiança i ajuda mútua entre dones del barri.

Horari: Tots els dimecres d'11:30h a 13h.

 

Català

Objectiu: Adquirir competències bàsiques en lectoescriptura en llengua catalana. Formar imatges positives d'una mateixa com a aprenent que motivin la continuïtat en activitats d’aprenentatge i participació social.

Horari: Tots els dijous de 9h a 10h.

 

T'ajudo

ObjectiuOferir orientació a tot col·lectiu en els processos de l'administració pública. Donar suport per a la descàrrega i instal·lació de certificador digital, clau permanent, clau PIN i DNI digital.

Horari: Tots els dimecres de 18h a 19h.

 

També ofereixen els Espais Oberts on de manera individual i amb cita prèvia es resolen dubtes en relació amb els dispositius mòbils, actualització de CV...

Per fer les inscripcions podeu trucar al 93362701.

Apunta't ja!