Nous tallers de competències digitals al Punt Òmnia de la Seu d'Urgell

12/12/2016 | 14:12

Ja és setembre i amb l'arribada d'aquest nou curs comencen reptes nous, tenim horaris nous, tornem a l’escola, fem nous companys i, com no, iniciem els tallers de competències digitals de la Xarxa Òmnia.

Al Punt Òmnia Centre Cívic l’Escorxador de la Seu d'Urgell ja tenen la programació a punt perquè la pugueu consultar amb temps i pugueu decidir quin dels tallers que s’ofereixen podeu o voleu fer.

Com sempre, el Punt Òmnia de la Seu aporta varietat i una mica de tot, des d'activitats de retoc d’imatges fins a sessions sobre el famós núvol: de tot per aprendre nous recursos i noves eines TIC.

Recordeu que és important emplenar la inscripció amb les dates i els horaris que marca el Punt Òmnia de la Seu d'Urgell, i que es fa per persona i per curs.

Les inscripcions en línia es faran els dies 19 i 20 de setembre a partir de les 9 h a través de la web d'inscripcions de laseu.catLes inscripcions presencials tindran lloc els dies 21 i 22 de setembre a partir de les 9 h a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la Seu d'Urgell. 

 

Tallers:
Mou-te pel mòbi: els dilluns, d’11 a 12 h.
Àlbums de família-Hofmann: els dilluns, de 16 a 17 h.
Fes xarxa, Facebook i Skype: els dilluns, de 17 a 18 h.
GIMP, retoc d'imatges: els dimarts, de 15 a 16.30 h.
Economia casolana, fulls de càlcul: els dijous, de 15 a 16 h.
En un núvol: els dijous, de 16 a 17 h.
Primers passos - iniciació: els divendres, de 10 a 11.30 h.

horaris
nous tallers