Nous tallers de Google en la programació de primavera del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell

Després de les vacances de primavera, el Punt Òmnia Centre Cívic l'Escorxador - la Seu d'Urgell ha publicat el nou calendari d'activitats TIC perquè estigui a l'abast de tothom. Aquests tallers del Punt Òmnia tenen l'objectiu de promoure el coneixement de competències digitals entre la població i es troben disponibles des de l'abril fins a finals de juny.

Així mateix, en la nova programació del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell es mantenen els cursos que tenen llarg recorregut dins del calendari anual (per exemple, el taller de Facebook o el de retoc d'imatges amb Gimp), però també s'ha programat una novetat: un taller d'eines de Google.  La nova activitat del Punt Òmnia facilita el coneixement d'aquestes eines diferents de Google, com és el Google Docs, el Google Calendar o el traductor de Google, a les persones participants i les introdueix en el seu ús.
 

Podeu consultar més informació sobre les activitats de primavera del Punt Òmnia clicant l'enllaç del bloc del Punt Òmnia de La Seu d'Urgell.
 

L'oferta d'activitats del Punt promou l'aprenentatge en competències digitals per a tothom.