Nous tallers de Google en la programació d'hivern al Punt Òmnia de la Seu d'Urgell

Després de les vacances d'hivern, el Punt Òmnia Centre Cívic l'Escorxador - la Seu d'Urgell ha publicat el nou calendari d'activitats TIC perquè estigui a l'abast de tothom. Aquests tallers del Punt Òmnia tenen l'objectiu de promoure el coneixement de competències digitals entre la població i es troben disponibles des del gener fins a l'abril del 2020.

Així mateix, en la nova programació del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell es mantenen els cursos que tenen llarg recorregut dins del calendari anual (per exemple, el taller de Facebook o el de retoc d'imatges amb Gimp), però també s'ha programat una novetat: un taller de fotografia de Google. Els tallers disponibles per a aquest 2020 són els següents:

Primers passos - Processador de text: taller d’iniciació al processador de textos adreçat a persones amb nivell 0 en informàtica. Els dilluns de 10 a 11.30 h.

Estimulació cognitiva IX: taller per estimular i treballar la ment. Els dilluns de 15.30 a 17 h.

Navegació segura: taller per aprendre a navegar per la xarxa de forma segura. Els dimarts de 15.30 a 17 h.

Google Photos: aprèn a fer còpies de seguretat de les fotos del mòbil. Els dimecres d’11 a 12 h.

Economia casolana: aprèn a fer anar els fulls de càlcul. Els dijous de 15.30 a 17 h.

Mou-te pel mòbil: aprèn a fer anar el telèfon intel·ligent (les persones inscrites a aquest taller han de portar el seu telèfon intel·ligent). Els divendres de 10 a 11.30 h.

Podeu consultar més informació sobre els tallers d'hivern del Punt Òmnia clicant en aquest enllaç.

Més informació