Nous tallers d'hivern al Punt Òmnia de la Seu d'Urgell

El Punt Òmnia de la Seu d’Urgell va presentar al setembre la nova programació per a l'any 2019, que ha engegat després de les vacances de Nadal. El Punt s’ha proposat posar a l’abast de tothom activitats TIC i multimèdia, que donen continuïtat als tallers del 2018.

Les activitats programades promouen les competències digitals així com l’ús de les xarxes socials, l’estimulació cognitiva i el coneixement de les plataformes TIC i de les apps més usades.

Així, al Punt Òmnia de la Seu d’Urgell hi continuen els tallers “Economia casolana (ús de fulls de càlcul)”, “En un núvol”, que facilita el coneixement i ús de sistemes d'emmagatzematge i sincronització, “Mou-te pel mòbil”, “Correspondència digital” i “Google Photos”, que promou l'ús de l'aplicació de fotografies de Google.

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell també ofereix aquest hivern el taller d’estimulació cognitiva, una activitat que es reedita després de més d’un any d’èxit i d’una alta demanda per part d’usuàries i usuaris grans i joves del Punt Òmnia.

Durant l'hivern de 2019 el Punt Òmnia reedita alguns dels tallers que més participació han tingut.

Més informació