Nova col·laboració entre el Punt Òmnia Santa Coloma de Gramenet i el projecte "Espai de les oportunitats"

El Punt Òmnia de Santa Coloma de Gramenet inicia una nova col·laboració amb l'Espai de les Oportunitats, un nou projecte iniciativa de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, dins del Pla d’actuació per combatre les desigualtats socials i de rendes aprovat pel Consell Metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), destinat a joves d'entre 16 i 25 anys, que resideixen als barris de la Serra d'en Mena, i que vulguin formar-se en competències transversals i noves tecnologies, a través de metodologies innovadores, com a elements d'emancipació per a l'autonomia personal i l'acompanyament als itineraris vitals. 

Diferents entitats socials participen en aquest projecte, i la Fundació Integramenet, on es troba el Punt Òmnia SCG és una d'elles. A més, el mateix projecte tindrà un local on es realitzaran formacions no oficials de més o menys durada (fins a 350 h).

El paper del Punt Òmnia

El pròxim dilluns 18 de març posarem en marxa un taller de 22 hores en què els protagonistes seran joves d'entre 21 i 25 anys (cada entitat té una franja d'edat recomanada). 

Per tant, utilitzarem l'espai per a fer xarxa entre iguals, treballar les competències transversals i d'accés a l'ocupació, incloent-hi noves professions i la gravació d'un programa al nostre pòdcast, "Sense cita prèvia", per explicar l'experiència, tot i que pot ser un espai divulgatiu, de reflexió, crítica, etc.

Totes aquelles persones d'entre 16 a 25 anys que ho desitgin tindran accés a la resta de formacions (programació web, intel·ligència artificial...) que ofereixen altres entitats, ja que cadascuna està especialitzada en diversos col·lectius, amb l'objectiu de treballar en xarxa, fomentar la participació ciutadana i l'enfortiment del cultiu social.

Les persones que vulguin més informació sobre el projecte poden omplir el formulari que trobaran fent clic aquí.

Us hi esperem!