Nova edició de la revista del grup de joves SAC del Punt Òmnia Fundació Adsis

Des del Punt Òmnia de la Fundació Adsis, a Barcelona, han elaborat la segona i tercera revista en format imprès amb el grup de joves nouvinguts i nouvingudes del Servei d’Activació Competencial. Ho han fet combinant diverses eines apreses en el taller d'alfabetització digital.

Desprès d'unes primeres sessions per a la presa de contacte amb els dispositius del Punt Òmnia i les eines digitals, s'han endinsat en la creació de la revista. Dimarts rera dimarts durant 5 sessions han anat dissenyant el conjunt de seccions amb les seves imatges, titulars, etc. fins a crear una miscel·lània de continguts diversos i multiculturals, majoritàriament del continent africà (Marroc, Ghana, Senegal...). Hi podem trobar receptes de cuina, recomanacions musicals, moda africana, premis de relat de Sant Jordi i d’altres.

Quan han vist el resultat de la seva feina han quedat molt sorpreses i contentes! Després s'han acomiadat amb unes partides de futbolín i dardos. Es tornaran a trobar en uns mesos, per a l'entrega dels diplomes!

joves
Els tallers d'alfabetització digital fomenten la creativitat de les joves