Nova formació al Punt Òmnia de La Seu per a gent gran

Des del Consell Consultiu de la Gent Gran, Regidoria de la Gent Gran de l'ajuntament de La Seu d'Urgell, Mossos d'Esquadra, i el Consorci d'Atenció a les persones de l'Alt Urgell, han creat un canal informatiu de Telegram per a la gent gran. El canal informatiu té com a nom GentGranAltUrgell, i serà un espai on rebre només notícies.

Telegram és una eina força desconeguda per a aquest col·lectiu i per això els dies 27 de maig i 3 de juny, el Punt Òmnia de la Seu d'Urgell organitza dues sessions presencials de formació per veure i aprendre com funciona el canal i també com funciona Telegram. Les sessions tindran un màxim de 10 participants i el lloc de les sessions serà a la sala de plens de l'ajuntament, amb totes les mesures de seguretat pertinents.

S'ha escollit aquesta aplicació justament pel tema de protecció de dades.

Els Punts Òmnia apostem perque la gent Gran, de La Seu i de la resta de punts del territori, continuïn utilitzant les Tic com a eines per estar informades, per poder-se comunicar, per estar actives i dins del món i així a poc a poc reduir l'escletxa digital.

gent gran
La formació Informa't amb #Telegram vol apropar l'eina a la gent gran