Noves activitats al Punt Òmnia EMSI de Martorell

03/10/2017 | 10:10

El Punt Òmnia EMSI de Martorell ha començat aquest curs escolar 2017-2018 amb novetats en el calendari de tallers i activitats per a totes les persones participants.

Donat el gran augment en l'ús de les xarxes socials Pinterest i --sobretot-- Instagram, el Punt Òmnia EMSI de Martorell ha decidit dedicar dos monogràfics a aquestes plataformes, donada la demanda que han rebut les organitzadores per part de les persones participants. Així, fins a finals d'any els i les usuaris i usuàries tenen l'oportunitat d'iniciar-se i aprofundir en l'ús i aprenentatge del Pinterest i l'Instagram.

El Punt també ofereix una darrera novetat en el ventall d'activitats gratuïtes a l'abast de tots els públics: un taller d'aprenentatge de la llengua catalana a través de les TIC. Les organitzadores han decidit fer servir una eina multimèdia per a incentivar l'aprenentatge del català, el Duolingo, que permet l'aprenentatge de la llengua a través d'una app i alhora fomenta l'accés i ús de plataformes connectades a la xarxa internet.

Podeu consultar tota

El Punt ha incorporat tallers d'Instagram i Pinterest al seu calendari d'activitats.