Noves activitats de primavera a Torrelles de Llobregat

Tallers Primavera'17 PO Torrelles

Amb l'arribada de la primavera, el Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat ha engegat una nova oferta formativa amb activitats actualitzades i novetats.

Aquest 24 d'abril de 2017 el Punt ha encetat les noves activitats de primavera, entre les quals destaquen el taller Dispositius Android, destinat a fer conèixer aquest sistema operatiu de telèfons intel·ligents, i l'activitat Autogestiona't, un espai que permet a les persones usuàries guanyar autonomia amb les TIC.

Tot i això, el Punt Òmnia continua oferint l'activitat Club de feina, dirigida a oferir suport i ajuda a la cerca de feina; el taller Xarxes socials, dirigit a persones que vulguin ampliar coneixements en aquest àmbit TIC, i també l'activitat Solucions conjuntes, en què el Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat dona suport en la cerca de solucions a diferents problemes informàtics. 

Per a més informació, podeu contactar amb el Punt Òmnia Torrelles de Llobregat a l'adreça Parc de Can Sostres, Masia, 1r pis, i mitjançant l’adreça electrònica: torrelles@xarxaomnia.gencat.cat.

El Punt ofereix un taller de dispositius Android, entre d'altres.