Noves inscripcions al Punt Òmnia Casal Cívic Badia del Vallès

Horari de Badia del Vallès

Un trimestre més obrim les inscripcions al Punt Òmnia Casal Cívic Badia del Vallès i volem comptar amb tots vosaltres per tornar a omplir tots els tallers que hi farem.

Per als que no tingueu idea d&;informàtica, podeu començar amb els tallers d&;iniciació a la informàtica, i, els que ja en sapigueu una miqueta, podeu començar amb el correu electrònic, Internet, Facebook, el taller de "Treballem les fotos" o el de Presentacions de diapositives. També tenim un taller per escriure receptes de cuina que ha agradat molt als usuaris que l&;han estrenat aquest trimestre que acabem i un altre de gestió d&;arxius per aprendre una miqueta més sobre com desar i copiar arxius, entre altres coses.

I no deixem de banda l&;espai de Ràdio Badia, un projecte de la Fundació Cívica Oreneta del Vallès que us permetrà aprendre a fer servir una mica més l&;ordinador: Facebook, bloc, processador de textos, edició de so... Al nostre bloc podreu trobar informació sobre cadascun dels tallers.

Us esperem els dies 2, 3 i 4 d&;abril al despatx 7 de l&;Hotel d&;Entitats del Casal Cívic de Badia del Vallès. No hi falteu!

formació
xarxes socials
tallers
inscripcions
ràdio
presentació de diapositives
reseptes de cuina