Noves persones dinamitzadores en la formació inicial

11/10/2022 | 13:10

Durant el mes d'octubre hem realitzat una nova edició de la formació inicial per a noves persones dinamitzadores de la Xarxa Òmnia. La formació inicial està impulsada per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària amb el suport de l'oficina tècnica per acompanyar i assessorar les noves persones que entren al programa Òmnia.

Les persones que ens han acompanyat dels diversos punts Òmnia són: Alejandro Alabau del Punt Òmnia Casal Cívic Sabadell - Arraona Merinals - AV Arraona Merinals, Rosa Gras del Punt Òmnia Hotel d'Entitats Hospitalet de Llobregat - Sanfeliu - Club Infantil i Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons, Maria Alcalde del Punt Òmnia Centre Educatiu Esclat Bellvitge, Marlyn Pérez del Punt Òmnia Centre Educatiu Esclat Bellvitge, Daniel Siles del Punt Òmnia La Pau, Amal Bounaftah del Punt Òmnia AV El Xup i Iñigo Alcorta del Punt Òmnia Betsaida.

La formació inicial és un espai de presentació dels agents de la Xarxa Òmnia i explicació del funcionament i tasques amb relació a la maqueta, el suport tècnic, la comunicació i les dades. 

El format presencial i la finalitat de la formació és començar a crear xarxa i facilitar els recursos i eines necessàries per a la gestió del dia a dia de la persona dinamitzadora.

A partir d'ara l'equip de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària i l'oficina tècnica donarà seguiment als punts Òmnia i assessorament per les necessitats i desenvolupament de les persones dinamitzadores.

 

Formació inicial mes d'octubre