Pangeàpolis, un projecte del Punt Òmnia del Raval, a Betevé

03/04/2017 | 12:04

El projecte Pangeàpolis, que es du a terme al Punt Òmnia del Raval durant aquest 2017, ha aparegut aquesta setmana a la Betevé.

El canal de televisió pública de la capital catalana ha fet un programa sobre el taller Pangeàpolis, que combina l'aprenentatge dels països que formen part de la Mediterrània amb diversos valors, com són el civisme i la convivència.

El dinamitzador del Punt Òmnia, Marc Pascual, ha explicat al reportatge quines són les idees que han donat forma a aquest projecte: "Els pobles de la Mediterrània ja som germans; la proximitat existeix. Intentem que no hi hagi tantes actituds racistes i tantes diferències. Convivim tots en un mateix espai". 

Pangeàpolis és un projecte anual del Punt Òmnia Casal dels Infants del Raval que pretén apropar la geografia de la Mediterrània, així com els seus pobles i cultures, als infants de 7 a 9 anys que assisteixen al Punt. A través de mapes, maquetes, pintures i eines TIC, els infants aprenen els noms dels mars i països, i els usuaris més petits ja identifiquen llocs com l’estret de Gibraltar o les illes gregues i s’hi comencen a familiaritzar.

Podeu veure el reportatge aquí:

 

 

També podeu veure un àlbum d'imatges del taller:

#Pangeàpolis