Paquet anticrisi de l'Òmnia Casal Cívic Sant Roc: ràdio comunitària intercultural i videojocs

ràdio comunitària intercultural rci

El Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc celebra les festes de primavera de Sant Roc i el Dia de Internet mitjançant un nou paquet anticrisi. Nostre propòsit consisteix a sensibilitzar sobre els temes de la integració social i la igualtat, i donar suport al Marató per la pobresa amb les activitats següents:

Llançament de la ràdio comunitària intercultural RCI BDN

Els usuaris del Punt i els veïns participen en la construcció de l’emissora i afegeixen diverses musiques. Hi participen les entitats Afammeban (Club Social “El Badiu”), Residència de Disminuïts Físics i Llar Residència Salut Mental Sant Roc.

diainternetAquesta proposta està oberta als telecentres que desitgen celebrar el Dia d’Internet i enviar la seva llista mitjançant els comentaris d’aquesta notícia o per correo@. Així tindrem l’oportunitat d’intercanviar músiques del món i  i oferir un nou mitjà d’integració.
=> Dijous 17 maig, de 16 a 19 h, i divendres 18 d'11 a 13 h i de 16 a 18 h.

>>+ Llegir notícia i escoltar RCI BDN

Presentació i descàrregues dels videojocs educatius i socials

El Punt Òmnia, conjuntament  amb les entitats Afammeban (Club Social “El Badiu”), Residència de Disminuïts Físics i Llar Residència Salut Mental Sant Roc estan creant videojocs educatius i socials amb la  finalitat d’afavorir la integració de les persones amb handicap o diversitat funcional.
=> Dimecres 16 de maig, de 17 a 19h

>>+ Descarregar els videojocs

Lloc: Punt Òmnia Casal Cívic Sant Roc. Av. del Maresme, 182-190. Badalona.
Web: http://xarxa-omnia.org/santroc/

Programen aquestes activitats anualment. Al final de maig i al juny, emetrem noves programacions RCI durant el Marató per la pobresa.

Caminem. Pascal.

ràdio comunitària intercultural
videojocs
diversitat funcional