Parla Obertament: xerrada sobre salut mental a Berga

05/03/2018 | 12:03

La campanya 'Parla Obertament' té com a objectiu visibilitzar i sensibilitzar la població catalana respecte una realitat: l'estigma existeix i fa mal a aquelles persones que passen per un problema de salut mental i, per tant, cal combatre'l.

Per fer-ho, l'entitat Obertament, dedicada a lluitar contra l'estigma que persegueix els afectat amb patologies mentals, ha volgut estendre la lluita a nivell local, i fer-la present a tots els barris, pobles i ciutats que sigui possible. Per això, Obertament ha programat el 'tour' itinerant arreu de Catalunya Parla Obertament, una iniciativa que s'instal·larà a municipi i pobles de Catalunya durant tot el febrer i març de 2018 i que arriba a Berga el proper 10 de març.

Quina és la percepció de la salut mental a la nostra societat? L'acte programat permetrà debatre aquesta premissa i també comptarà amb una acció participativa de carrer: l'entitat preguntarà a tots aquells i aquelles que passegin pels carrers de Berga quina és la realitat sobre salut mental i estigma a Catalunya i, finalment, comprovaran si la seva percepció és la correcta. 

La campanya també es durà a terme a Gavà (13 de març), Granollers (14 de març), Bellaterra UAB (15 de març) i Tarragona (17 de març). Més informació en aquest enllaç.

L'entitat Obertament ha programat un conjunt de xerrades itinerants arreu de Catalunya que arribarà a Berga el 10 de març.