Passejades per Solsona, de nou al Punt Òmnia

20/04/2017 | 11:04

El Punt Òmnia de Solsona s’ha proposat recuperar una vella tradició en forma de taller: Passejades per Solsona. El taller, que ja s’havia dut a terme amb èxit prèviament, està pensat en grup i aprofita una acció saludable com és caminar per aprendre també altres habilitats.

Durant les caminades, els usuaris i usuàries fan servir dispositius fotogràfics per captar i conèixer l’entorn, sota les indicacions de Raquel Mingorance, dinamitzadora del Punt Òmnia de Solsona.

Els usuaris participants aprenen característiques de la flora, la fauna, i l’arquitectura o escultures de l’entorn del territori. Posteriorment, aquests coneixements adquirits es treballen desenvolupant altres habilitats relacionades amb les TIC, com ara la fotografia, la descàrrega d’imatges i el retoc fotogràfic a l’ordinador.

Les persones participants podran aprendre característiques de l’entorn de Solsona tot desenvolupant habilitats TIC

L’activitat Passejades per Solsona es durà a terme cada dilluns de les 9.15 a les 11.15 hores, a partir del 20 de març i fins a mitjan juny. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93 348 18 86 o contactar amb Punt Òmnia de Solsona a través del correu: solsona@xarxaomnia.gencat.cat.

 

 

 

 

 

 

 

Les persones participants podran aprendre característiques de l'entorn de Solsona tot desenvolupant habilitats TIC