Pessebre original al Punt Òmnia Associació de Veïns Centcelles de Constantí!

22/01/2016 | 15:01
Això si que és un pessebre amb molts ous!

El passat Nadal, el va tenir l&;oportunitat de conèixer la nova monitora que dóna suport a l&;Associació de Veïns en les activitats del barri i per al barri.

A partir de la idea d&;aquesta monitora, el Punt Òmnia va posar-se a treballar en la creació d&;un pessebre realitzat amb ous durs que recreés el paisatge del barri. Aquesta iniciativa ha estat tot un èxit per als més petits del barri, ja que, a banda de passar-ho d&;allò més bé, ha quedat molt maco i, el més interessant, ha estat creat entre tots.

En la inauguració s&;hi va convidar tant als infants dels grups del Punt Òmnia com a la resta d&;infants del barri Centcelles. En aquesta inauguració, i per tancar el trimestre, la monitora que dóna suport a l&;Associació de Veïns de Centcelles va preparar un concurs de nadales entre els diferents participants. Després de fer el concurs tothom va berenar.

Durant els dies de Nadal, l&;Associació de Veïns de Centcelles va estar oberta al públic per poder visitar el pessebre i gaudir-ne. Entre aquestes visites, destaca la del capellà del poble. 

 

.

Que gaudiu de les fotografies i del pessebre!

activitats infantils