Plans de qualificació inicial professional 2014-2015, al Punt Òmnia Tortosa

logotip ajuntament Tortosa
L'Ajuntament de Tortosa desenvoluparà, a les instal·lacions del Punt Òmnia Tortosa, els programes de qualificació professional inicial (PQPI) i els plans de transició al treball (PTT) adreçats a joves més grans de 16 anys que finalitzen l'ESO sense haver obtingut el títol de graduat en educació secundària obligatòria.
 
 
Aquest és el quart any que es desenvolupa aquesta activitat, que tindrà lloc cada dijous al matí (de 9 a 13 hores) i es durà a terme durant el curs lectiu 2014-2015.
 
L'objectiu d'aquests programes és el contacte amb el món laboral, a partir d'un conveni de pràctiques en empreses (i si pot ser, d’inserció laboral) i el retorn al sistema educatiu. Les classes tindran lloc tant a les instal·lacions del Punt Òmnia Tortosa com a les instal·lacions del Centre Cívic de Tortosa, tots dos centres situats al barri de Ferreries.
 
Els programes de qualificació professional inicial (PQPI) són una nova porta d'entrada al sistema educatiu per a les persones que no tenen l'ESO. Aquests programes garanteixen la qualificació professional que l'alumnat requereix per optar a una feina amb garanties i continuar els estudis.
Joventut
PQPI
formació ocupacional
formacio per a la ocupacio