Podcast Tips Digitals

23/05/2023 | 10:05

Tips Digitals és un programa de converses sobre tecnologia que ofereix les últimes novetats, notícies i consells d'aplicacions per al teu dia a dia. 
Amb les nostres converses amenes i reflexives, aprendràs a entendre i aplicar la tecnologia en la teva vida quotidiana de manera efectiva.

Descobreix les últimes novetats i consells sobre aplicacions tecnològiques en el teu dia a dia amb el programa de converses de Tips Digitals.
Gaudeix d'una conversa amena i reflexiva per comprendre la tecnologia i aprendre a utilitzar-la a la teva vida quotidiana.

No et perdis les nostres sessions per descobrir les millors aplicacions i novetats tecnològiques que estan canviant la forma en què vivim i treballem.
Amb Tips Digitals, estaràs al dia amb les últimes tendències tecnològiques i aprendràs a utilitzar-les per millorar la teva vida.

Junta't a nosaltres per a una conversa enriquidora i aprenent sobre tecnologia. Segueix-nos per mantenir-te informat i per descobrir les millors aplicacions que et poden ajudar a simplificar la teva vida diària.
 Posts accedir-hi també picant el següent enllaç: https://go.ivoox.com/sq/1926691 

 

Informació general sobre consells tecnologics
Informació d'actualitat i temes d'interés tecnologic

Més informació