Postals de Nadal intergeneracionals

Durant el mes de desembre des del Punt Òmnia PES Martí-Codolar hem realitzat vàries sessions amb diferents grups on realitzàvem una activitat específica sobre el Nadal. Els i les participants elaboraven, mitjançant l'eina TIC Canva, una postal de Nadal. En aquesta van participar tres grups d'adults, el Centre d'Adults del Carmel, i els nens i nenes del Centre Obert de la mateixa entitat gestora.

Vam tenir l'oportunitat que la Veinal TV, una televisió de diferents barris de Barcelona, vingués al nostre Punt Òmnia a gravar i entrevistar com nen i nena del Centre Obert compartia l'elaboració de les postals de Nadal amb una persona adulta. Va ser bonic i emotiu veure com petits i grans realitzaven una activitat en conjunt per a un fi comú.

El 14 de desembre es va dur a terme una activitat intergeneracional, on els nens i nenes del Centre Obert i les seves famílies i els adults del Punt Òmnia vam anar a la Residència de gent gran Ronda de Dalt a entregar les postals de Nadal que van estar fent amb molt d'afecte. Els residents de la residència ens van regalar una postal de Nadal per a cadascú de nosaltres feta a mà, on van dedicar-hi hores i el seu esforç. En aquesta, hi va col·laborar la Coral del barri del Carmel, CAYSEF, on van cantar-nos unes Nadales juntament amb els residents de la Residència.

Des del Punt Òmnia fomentem l'acció comunitària en vàries línies d'acció, i una d'elles, que ens agrada molt col·laborar, és realitzar activitats intergeneracionals amb diferents col·lectius.

Tots i totes vam gaudir de l'activitat que vam preparar en conjunt!