Presentació del joc ‘I speak 6 languages’ al Punt Òmnia de Tortosa

04/02/2022 | 09:02

El 2 de febrer es va presentar el joc I speak 6 languages al Punt Òmnia de Tortosa per tal que es pugui treballar la llengua catalana amb les persones participants del centre.

El darrer mes de novembre es va presentar el joc Lletra a lletra per tal que infants, joves i adults que assisteixen setmanalment al Punt Òmnia de Tortosa poguessin jugar i treballar la llengua catalana de forma lúdica.

Davant la bona acollida de l'entitat, el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), a través del Servei Comarcal de Català del Baix Ebre, presenta i cedeix durant uns mesos el joc I speak 6 languages, un joc per enamorar-se de les llengües.

Des del 2013, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) dona a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català a través del programa I tu, jugues en català?, per tal de fomentar el català com a llengua de joc i de relació.

El Punt Òmnia Tortosa, gestionat per l'entitat Grup Esplai Blanquerna, és un projecte de la Xarxa Òmnia, creat per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, que a través de les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) pretén millorar la inclusió social de les persones amb major risc d'exclusió social.

 

català
Llengua catalana i TIC