Presentació del joc "Lletra a lletra" al Punt Òmnia de Tortosa

El passat 9 de novembre es va presentar el joc Lletra a lletra al Punt Òmnia de Tortosa per tal que es pugui treballar la llengua catalana amb les persones usuaries del centre.

Els infants i joves que jugaran a Lletra a lletra assisteixen setmanalment al Punt Òmnia de Tortosa i reben suport educatiu amb l'objectiu de millorar les competències curriculars d'educació primària i secundària. La presentació del joc va anar a càrrec del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), a través del Servei Comarcal de Català del Baix Ebre.

Des del 2013, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) dona a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català a través del programa I tu, jugues en català?, per tal de fomentar el català com a llengua de joc i de relació. 

El Punt Òmnia Tortosa, gestionant per l'entitat Grup Esplai Blanquerna, és un projecte de la la Xarxa Òmnia, creat per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària, que a través de les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) pretèn millorar la inclusió social de les persones amb major risc d'exclusió social.

 

català
Un projecte en col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre