Primer curs d’Access totalment en línia al Punt Òmnia de Masquefa

Imatge d'unes mans escrivint amb un ordinador portàtil

El Punt Òmnia de Masquefa acollirà, el mes de juliol, un curs d’Acces –programa de gestió de bases de dades– que es podrà fer totalment en línia i sense necessitat de personar-se a les classes.

Aquest serà el primer curs en línia que organitza l’Ajuntament amb la voluntat de facilitar l’accés a la formació a les persones que tenen dificultats de disponibilitat d’hores per assistir a les sessions.

El curs d’Access arriba després dels bons resultats que van obtenir les dues edicions d’un monogràfic també en línia sobre el certificat digital i els tràmits en línia amb les administracions, amb la diferència que ara es tracta d’un curs de 30 hores lectives.

Les persones que s’inscriguin al curs d’Access podran fer-lo a qualsevol hora i sense moure’s de casa mitjançant un campus virtual que els permetrà interactuar amb els professors, descarregar-se material didàctic, penjar els seus exercicis i treballs, participar en fòrums i fer consultes a l’equip docent.

El curs es farà del 2 al 20 de juliol. El dia 2 tindrà lloc l’única sessió presencial, una presentació en què s’explicarà el funcionament del campus virtual. Es pot escollir entre una presentació al matí (de 8 h a 9.30 h) o una altra a la tarda (de 17 h a 18.30 h).

Les inscripcions es poden fer en línia a la pàgina web de l’Ajuntament (www.masquefa.cat), a l’apartat “Propers cursos: inscripcions online”. També presencialment, al Punt Òmnia de Masquefa, al CTC (avinguda de Catalunya, 62).

curs
formació
ofimàtica
campus virtual