Programació de primavera del Punt Òmnia de la Seu

Programacio Punt Omnia Seu

Arriba el nou trimestre i amb ell la nova programació amb competències digitals al #puntòmniaseu.

Formacions i tallers per donar resposta a la ciutadania. Des del Punt Òmnia de la Seu s'han pensat quatre tallers: dos amb línia i a través de video-tutorials que ajudaran a seguir la part teòrica i fer-los més accessibles i dos tallers presencials que es faran a l’exterior. Els tallers són: Tallers amb línia • CANVA–Vols aprendre a fer presentacions, cartells, targetes de visita o publicacions per les teves xarxes socials amb Canva? Els dilluns de 10 a 11:30 h.

• ESTIMULACIÓ COGNITIVA XI- Estimula i treballa la ment. Els dimarts de 15 a 16:30 h.

Tallers presencials: • EINES DE GOOGLE – Porta el teu telèfon intel·ligent (smartphone) i aprèn a fer anar les apps de Google com el GoogleMaps, Traductor, Duo, Drive, entre d'altres. Les persones inscrites han de portar el seu telèfon intel·ligent. Els dilluns de 16 a 17.30 h.

• MOU-TE PEL MÒBIL – Porta el teu telèfon intel·ligent (smartphone) i aprèn a fer-lo anar. Les persones inscrites han de portar el seu telèfon intel·ligent. Els divendres d'11 a 12:30 h. Estigues atent/a a les dates d'inscripció- 12 i 13 d'abril a partir de les 9 del matí a la web https://www.laseu.cat/tramits-i-serveis/inscripcions